Engelsk-norsk ordbok

Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Man hører og leser i dag engelsk overalt - på jobb, i skolesammenheng, i mediene og på reise. Derfor blir man stadig mer avhengig av å mestre engelsk som fremmedspråk. Men av og til står man rett og slett fast, og da er en engelsk-norsk ordbok god å ha. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-engelsk ordbok:

Engelsk-dansk ordbok:

Hvorfor engelsk-dansk ordbok? spør du sikkert. Men nå skal du få et smart triks! Vi nordmenn har lett for å forstå skriftlig dansk, så å få engelske ord og uttrykk oversatt til dansk er slett ikke dumt. Oversettelse fra engelsk til dansk er nyttig om den norske ordboken svikter, eller om man bare vil kvalitetssjekke en oversettelse. Ikke dumt, hva?Flere engelsk-norsk ordbøker:

Har du testet både engelsk-norsk og engelsk-dansk ordbok over, sier du? Og likevel står du fortsatt fast? Da er det jaggu flaks at vi er "den ærlige og rause ordbok-tjenesten", som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger. Derfor kommer vi gjerne med anbefalinger til "konkurrenter" vi mener det kan være verdt å sjekke ut:

Dict engelsk-norsk ordbok: Engelsk-norsk ordbok som absolutt er verdt et forsøk. Du finner ikke alt her, men du finner mye.

Freedict engelsk-norsk ordbok: Freedict tilbyr en helt grei engelsk-norsk ordbok. Noe få oppslagsord, men denne tjenesten bør likevel sjekkes ut om man står fast.

Engelsk-spansk(!)-norsk ordbok: Det høres kanskje snodig ut, men her finner du en "triangel-ordbok" som oversetter mellom engelsk, spansk og norsk. Litt forrvirrende og rotete, men likevel en god tjeneste som er verdt forsøket.

Engelsk-engelsk ordbok:

Selv om du ikke forstår ett spesifikt engelsk ord, så forstår du gjerne en engelsk forklaring av ordet. Dermed kan engelsk-engelsk ordbøker, såkalte "dictionaries" fort bli din redning. Vi har samlet de beste for deg, så da er det bare å lese seg opp - på engelsk. God trening er det også!

Oxford Dictionaries engelsk-engelsk ordbok En klassiker som leverer svært gode forklaringer, mye grammatisk informasjon, eksempler på bruk av ord og lar deg lytte til uttale. Har også et enormt antall oppslagsord. En klar anbefaling!

Merriam Webster engelsk-engelsk ordbok: Merriam Webster har holdt det gående siden 1832, og kan sitt fag! Mange har kanskje hatt en engelsk-engelsk ordbok fra Merriam Webster i bokhylla, men nå er det nettet som gjelder. Gode oversettelser, mye info og stort antall oppslagsord.

Cambridge engelsk-engelsk ordbok: Dette er bunnsolide greier. Cambridge Dictionay er utgitt av Cambridge University Press, og legger sin stolthet i gode oversettelser og rikholdig med oppslagsord. En ordbok som ikke skuffer!


Engelsk-norsk språkdiskusjon:

Fortsatt usikker på et ord eller uttrykk? Har du sprøsmål om dette, om engelsk gramatikk, eller lurer du på noe annet rundt det engelske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!