Filippinsk (tagalog)-norsk ordbok

Tagalog er det språket som har størst utbredelse på Filippinene, og språket brukes av omlag 16 millioner brukere. I tillegg til å være flittig brukt på Filippinene, hører man tagalog brukt også i andre land. Faktisk så er filippinsk tagalog det 6. mest brukte fremmedspråket i USA, og også i Norge er språket i bruk. Derfor trenger men plutselig en norsk-fillipinsk tagalog ordbok. Og vipps, her var den! Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-filippinsk (tagalog) ordbok:

Trenger du kanskje heller oversettelse fra norsk til filippinsk (tagalog)? Da anbefaler vi å prøve vår norsk-filippinsk ordbok!

Filippinsk (tagalog)-engelsk ordbok:

Hvis du ikke skulle finne alt du søker i Filippinsk (tagalog)-norsk ordbok, så er filippinsk (tagalog)-engelsk ordbok et veldig godt alternativ:Filippinsk (tagalog)-norsk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et filippinsk (tagalog) ord/uttrykk? Finner du ikke noe oversettelse fra filippinsk (tagalog) til norsk? Eller har du kanskje et spørsmål om filippinsk (tagalog) grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det filippinsk (tagalog)espråket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!