Fransk-norsk ordbok

Fransk høres ikke bare elegant og romantisk ut, det er også et meget nyttig språk å kunne. Faktisk er fransk det offisielle språket i over 30 land, og fransk brukes av over 65 millioner mennesker som førstespråk. I jobbsammenheng er fransk ofte nyttig, da mange norske handelspartnere er fransktalende, i tillegg til at fransk i stor grad benyttes i turistnæringen. Så ikke sluntre unna din fransk! Men ta gjerne imot litt hjelp - for eksempel gjennom en norsk-fransk ordbok. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-fransk ordbok:

Trenger du oversettelse av et norsk ord eller uttrykk til fransk, sier du? Ikke noe problem, besøk heller vår norsk-fransk ordbok!

Fransk-engelsk ordbok:

Jasså, fant du ikke oversettelsen du var på leting etter i fransk-norsk ordbok? Da anbefaler vi at du tester vår fransk-engelsk ordbok under. Den har enda flere oppslagsord enn fransk-norsk ordbok, så her er det håp!Flere fransk-norske ordbøker:

Står du fortsatt fast? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Babylon fransk-norsk ordbok: En fransk-norsk ordbok/oversetter som er verdt et forsøk. Noe begrenset mengde oppslagsord, men bra oversettelser.

Glosbe fransk-norsk ordbok: God fransk-norsk ordbok med rikholdig informasjon om oppslagsordene, inklusive bilder. Har også bra antall oppslagsord. Et godt alternativ om du står fast i oversettelsen mellom fransk og norsk.


Fransk-norsk språkdiskusjon:

Gir ikke fransk-norsk (eller fransk-engelsk) ordbok den oversettelsen du trenger? Eller er du kanskje usikker på bruken av et ord/uttrykk. Har du et kanskje spørsmål om fransk grammatikk? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!