Norsk-engelsk ordbok

Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Det forventes i dag at vi nordmenn behersker engelsk - både i jobbsammenheng, i utdanning, på reise og for å følge nye mediekanaler. Men av og til kommer man til kort. Da er det godt å ha vår norsk-engelsk ordbok for hånden. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Engelsk-norsk ordbok:

Dansk-engelsk ordbok:

Nå skal vi lære deg et smart triks! Siden det er nokså lett for oss nordmenn å skrive mange danske ord/setninger, utgjør den en fin støttefunksjon til norsk-engelsk ordbok om du ikke finner det du leter etter der. Litt rart, men ganske smart. Ikke sant?Flere norsk-engelske ordbøker:

Står du fortsatt fast? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

OK norsk-engelsk ordbok: Dette er en grei norsk-engelsk ordbok som er verdt et forsøk. Den kan oppfattes litt rotete, og har noe få oppslagsord, men kan hjelpe deg med gode oversettelser. (Freedict).

Norsk-Engelsk-Spansk (!) ordbok:Her har noe så sjeldent som en norsk-engelsk-spansk "triangel-ordbok". Den oversetter oppslagsordene dine til både engelsk og spansk, noe som kan være litt forrvirrende, men det er en bra ordbok med god oversettelse. (Tritrans).


Norsk-engelsk språkdiskusjon:

Brenner du inne med et ord eller uttrykk vår ordbok eller andre ordbøker ikke kan oversette? Har du et spørsmål om engelsk gramatikk, eller lurer du på noe annet rundt det engelske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!