Norsk-fransk ordbok

Fransk er både elegant og nyttig. I tillegg til at det er et sjarmerende språk, er det faktisk det offisielle språket i over 30 land, og brukes av over 65 millioner mennesker som førstespråk. Så ved å beherske fransk får du både i pose og sekk: du imponerer romantikere verden over, samtidig som du gjør deg forstått både på reise og i jobbsammenheng. Og om du står fast, enten det er på skolebenken, på ferie eller i embeds medfør, så hjelper vi deg gjerne med vår norsk-fransk ordbok. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Fransk-norsk ordbok:

Trenger du å oversette fra fransk til norsk? Det er ikke noe problem, besøk heller vår fransk-norsk ordbok!

Engelsk-fransk ordbok:

Fant du ikke oversettelsen i norsk-fransk ordbok? Da anbefaler vi at du tester engelsk-fransk ordbok under. Den har enda flere oppslagsord enn norsk-fransk ordbok, so come on!Flere norsk-franske ordbøker:

Står du fortsatt fast? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Babylon norsk-fransk ordbok: Kjekk norsk-fransk ordbok/oversetter. Noe begrenset mengde oppslagsord, men alt i alt en norsk-fransk ordbok som er verdt et forsøk.

Glosbe norsk-fransk ordbok: God norsk-fransk ordbok med mye informasjons om oppslagsordene, inklusive bilder. Har også bra antall oppslagsord. Vi anbefaler å prøve denne om du står fast i oversettelse mellom norsk og fransk.


Norsk-fransk språkdiskusjon:

Finner du ikke det du trenger i norsk-fransk ordbok? Eller er du usikker på bruken av et ord/uttrykk. Har du et kanskje spørsmål om fransk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det franske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!