Norsk-tysk ordbok

Tysk er et viktig språk! Språket har i underkant av 200 millioner brukere på verdensbasis, og det er et spesielt viktig språk innen norsk næringsliv, da mange norske firmaer opererer i tysktalende markeder, samtidig som vi har mange tyske turister i Norge. Så det er bare å følge med i tyskundervisningen, du kan få god bruk for tysk både i jobbsammenheng og på reise! Men det finnes heldigvis gode verktøy som kan gi en hjelpende hånd med tysken. Vår norsk-tysk ordbok for eksempel... Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Tysk-norsk ordbok:

Var det oversettelse fra tysk til norsk du trengte? Ikke noe problem, prøv vår tysk-norsk ordbok!

Engelsk-tysk ordbok:

Engelsk-tysk ordbok er et godt supplement til norsk-tysk ordbok. Om du ikke finner det du leter etter i norsk-tysk ordbok, prøver du enkelt og greit den engelsk-tyske ordboken under. Der burde sjansen være god...Flere norsk-tyske ordbøker:

Ennå ikke funnet det du leter etter i norsk-tysk ordbok eller engelsk-tysk-ordbok? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Heinzelnisse norsk-tysk ordbok: En liten godbit av en norsk-tysk ordbok, som kan være verdt et forsøk om du står fast.

Babylon norsk-tysk ordbok: Norsk-tysk ordbok med utfyllende info om oppslagsordene. Ikke all verdens med oppslagsord, men jevnt over bra kvalitet på oversettelsene mellom norsk og tysk.

Norsk-tysk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et ord/uttrykk. Ikke helt fornøyd med oversettelsen? Eller har du kanskje et spørsmål om tysk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det tyske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone!