Spansk-norsk ordbok

Spansk er et verdensspråk! Faktisk brukes språket av så mange som omlag 500 millioner (!) mennesker. Så om du ikke forstår spansk, går du åpenbart glipp av mye spennende, i tillegg til mange forretningsmuligheter. Følg derfor godt med i spansktimen, og bruk gjerne vår norsk-spansk ordbok som et et hjelpemiddel på veien mot å forstå spansk. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-spansk ordbok:

Er det oversettelse fra norsk til spansk du trenger? Null stress, sjekk vår spansk-norsk ordbok!

Spansk-engelsk ordbok:

Om du ikke finner det du trenger i spansk-norsk ordbok, eller bare vil kvalitetssikre oversettelsen - da er spansk-engelsk ordbok noe for deg!Flere spansk-norske ordbøker:

Ikke funnet det du leter etter i spansk-norsk (eller spansk-engelsk) ordbok over? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Tritrans spansk-norsk ordbok: Denne ordboken oversetter mellom spansk, norsk og engelsk i alle oppslag. Litt rotete, men oversettelsene fra spansk til norsk er stort sett gode.

Glosbe spansk-norsk ordbok: God spansk-norsk ordbok med utfyllende info om oppslagsordene. Her kan du finne gode spansk-norske oversettelser.


Spansk-norsk språkdiskusjon:

Usikker på bruken av et ord/uttrykk. Har du et kanskje spørsmål om spansk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det spanske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone, amigo!