Tysk-norsk ordbok

Tysk er et viktig språk, også for oss nordmenn. Kanskje ikke så rart, når man vet at i underkant av 200 millioner mennesker bruker språket på verdensbasis. Det som gjør tysk særlig viktig i Norge, er at vi har mange tyske turister, og at mange norske bedrifter opererer i det tysktalende markedet. Derfor bør du ikke skulke tyskundervisningen. Men om du sliter litt med tysken, finnes det heldigvis hjelp. Vår tysk-norske ordbok, for eksempel... Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-tysk ordbok:

Var det norsk til tysk ordbok du trengte? Null stress, prøv vår norsk-tysk ordbok!

Tysk-engelsk ordbok:

Tysk-engelsk ordbok er kjekk å ha - også for oss nordmenn. Om du ikke finner det du leter etter i norsk-tysk ordbok, prøver du enkelt og greit den engelsk-tyske ordboken under. Smart, ikke sant?Flere tysk-norske ordbøker:

Finner du ikke det du leter etter i tysk-norsk ordbok eller tysk-engelsk ordbok? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Heinzelnisse norsk-tysk ordbok: En liten perle av en tysk-norsk ordbok.

Babylon tysk-norsk ordbok: Dette er en tysk-norsk ordbok som har rikholdig informasjon om oppslagsordene, og også jevnt over bra kvalitet på oversettelsene mellom tysk og norsk.

Tysk-norsk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et ord/uttrykk. Ikke helt sikker på en oversettelse? Eller har du kanskje et spørsmål om tysk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det tyske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone!