Kinesisk-norsk ordbok

Kinesisk er verdens største språk. Visste du at over 20 % av verdens befolkning har kinesisk som morsmål eller undervisningsspråk! Det er heftige saker - og en god grunn til å lære seg noen ord kinesisk (i det minste ha en kinesisk-norsk ordbok lett tilgjengelig!)

Det kinesiske skriftspråket er todelt. På denne siden finner du oversettelser fra såkalt standard kinesisk (også kalt "forenklet kinesisk" eller "mandarin"). Standard kinesisk har sitt opphav i Bejing-dialekten, og benyttes av et flertall av Kinas innbyggere. Alternativet er "tradisjonell kinesisk", som i hovedsak benyttes i Taiwan. Men også her vinner standard kinesisk stadig terreng.

Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-kinesisk ordbok:

Trenger du å oversette mellom norsk og standard kinesisk? Null stress! Prøv vår norsk-kinesisk ordbok!

Kinesisk-engelsk ordbok:

Problemer med å finne oversettelse i kinesisk-norsk ordok? Da anbefaler vi at du tester kinesisk-engelsk ordbok, for engelsk tipper vi du kan. Ganske smart saker, ikke sant?Kinesisk-norsk språkdiskusjon:

Finner du ingen oversettelse fra kinesisk til norsk? Har du et spørsmål om kinesisk gramatikk, eller lurer du på noe annet rundt det kinesiske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!