Norsk-spansk ordbok

Spansk er svært! Visste du at så mange som 500 millioner (!) mennesker rundt om i verden er spansktalende? Så om du ikke behersker spansk, går du åpenbart glipp av mye spennende, i tillegg til mange forretningsmuligheter. Følg derfor med i spansktimen, og bruk gjerne vår norsk-spansk ordbok som et et hjelpemiddel på veien mot å gjøre deg forstått på spansk. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Spansk-norsk ordbok:

Trenger du oversettelse fra spansk til norsk? Ikke noe problem, prøv vår spansk-norsk ordbok!

Engelsk-spansk ordbok:

Fant du ikke oversettelsen i norsk-spansk ordbok? Da anbefaler vi at du gir engelsk-spansk ordbok et forsøk. Den engelsk-spanske ordboken har enda flere oppslagsord enn norsk-spansk ordbok, så her er sjansene gode for at du finner det du leter etter!Flere norsk-spanske ordbøker:

Står du fortsatt fast? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Tritrans norsk-spansk ordbok: En snedig ordbok som oversetter mellom norsk, spansk og engelsk i alle oppslag. Litt rotete, men stort sett gode oversettelser mellom norsk og spansk.

Glosbe norsk-spansk ordbok: God norsk-spansk ordbok med utfyllende info om oppslagsordene. Vel verdt et forsøk når du søker norsk-spansk oversettelse.


Norsk-spansk språkdiskusjon:

Ikke fornøyd med det du finner i norsk-spansk ordbok? Eller er du usikker på bruken av et ord/uttrykk. Har du et kanskje spørsmål om spansk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det spanske språket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone, amigo!