Arabisk-norsk ordbok

Arabisk er et av verdens mest brukte språk. Rundt 300 millioner mennesker har arabisk som morsmål, noe som gir arabisk en solid femteplass på rankingen over de mest brukte språkene i verden (morsmål). Det er hovedsakelig i Midtøsten og Nord-Afrika arabisk brukes, men språket brukes også i en del arabiske miljøer i resten av verden - inkludert Norge. Det er mange norske bedrifter som opererer i arabisk-talende markeder, og derfor trengs til stadighet en arabisk-norsk ordbok. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!
Tips: Om du ikke klarer å skrive inn ordet/uttrykket du vil oversette grunnet det arabiske alfabetet, kan du klippe det ut og lime det inn i tekstfeltet nedenfor.

Norsk-arabisk ordbok:

Arabisk-engelsk ordbok:

Om du ikke finner det du leter etter i arabisk-norsk ordbok, anbefaler vi at du prøver arabisk-engelsk ordbok:Arabisk-norsk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et arabisk ord/uttrykk? Finner du ikke noe oversettelse fra arabisk til norsk? Eller har du kanskje et spørsmål om arabisk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det arabiskespråket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!