Norsk-arabisk ordbok

Arabisk er et av verdens mest brukte språk. Rundt 300 millioner mennesker har arabisk som morsmål, noe som gir arabisk en solid femteplass på rankingen over de mest brukte språkene i verden (morsmål). Det er hovedsakelig i Midtøsten og Nord-Afrika arabisk brukes, men språket brukes også i en del arabiske miljøer i resten av verden - inkludert Norge. Både i jobbsammenheng og andre situasjoner trengs det stadig oversettelse fra norsk til arabisk, og da er en norsk-arabisk ordbok god å ha. Arabisk benytter det arabiske alfabetet (28 bokstaver/tegn) og skrives fra høyre mot venstre. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Arabisk-norsk ordbok:

Trenger du heller oversettelse fra arabisk til norsk? Ikke noe problem, prøv vår arabisk-norsk ordbok, da!

Engelsk-arabisk ordbok:

Fant du ikke det du lette etter i vår norsk-arabisk ordbok? Det var synd. Men ikke gi opp, vi har nemlig et godt tips til deg: prøv vår engelsk-arabisk ordbok - den er et godt supplement til den norsk-arabiske ordboken!Norsk-arabisk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et arabisk ord/uttrykk? Finner du ikke noe oversettelse? Eller har du kanskje et spørsmål om arabisk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det arabiskespråket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!