Hindi-norsk ordbok

Hindi er (ved siden av engelsk) det offisielle språket i India. Og da er det kanskje ikke noen overraskelse at Hindi har MANGE brukere. Faktisk bruker over 260 millioner (!) mennesker Hindi hver dag. En del av disse er også bosatt i Norge. I tillegg er mange nordmenn i kontakt med personer i India gjennom sin jobb, samt at stadig flere av oss reiser på ferie dit. Om du støter på ord eller uttrykk på hindi som du ikke forstår, så er det godt å ha en hindi-norsk ordbok på lur. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-hindi ordbok:

Ah, trenger du heller oversettelse fra hindi til norsk? Ikke nor problem! Da anbefaler vi å prøve vår hindi-norsk ordbok!

Hindi-engelsk ordbok:

Finner du ikke det du leter etter i hindi-norsk ordbok? Da anbefaler vi engelsk-hindi ordbok som et godt alternativ:Hindi-norsk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et hindi ord/uttrykk? Finner du ikke noe oversettelse fra hindi til norsk? Eller er det andre ting du lurer på rundt hindi? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!