Italiensk-norsk ordbok

At italiensk klinger bra, det er vel de fleste enige om. Men skjønner du hva den sjarmerende italieneren sier? Vi hjelper deg gjerne i gang med å forstå italiensk - spåket som blir snakket av omtreng 62 millioner mennesker. Vår italiensk-norsk ordbok er sannsynligvis en god start. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Norsk-italiensk ordbok:

Jasså, trenger du heller oversettelse fra italiensk til norsk? Ikke noe problem, prøv vår italiensk-norsk ordbok, da!

Italiensk-engelsk ordbok:

Fant du ikke det du lette etter i vår norsk-italiensk ordbok? Ikke fortvil, for da er kanskje vår italiensk-engelsk ordbok din redning. Den er et godt supplement til den norsk-italienske ordboken, og engelsk tipper vi du kan!Flere italiensk-norske ordbøker:

Står du bom fast? Ga ikke norsk-italiensk ordbok eller engelsk-italiensk ordbok over noe resultat? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Glosbe italiensk-norsk ordbok: Her har du en grei norsk-italiensk ordbok med deltjert informasjon rundt oppslagsordene. Denne er verdt et forsøk!

Italiensk-norsk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et italiensk ord/uttrykk? Finner du ikke noe oversettelse? Eller har du kanskje et spørsmål om italiensk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det italienskespråket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!