Norsk-italiensk ordbok

Italiensk klinger bra, det kan ingen nekte for! Så vi skjønner veldig godt om du vil lære deg noen ord av det fantastiske språket. Det kan både komme godt med på reise, og kanskje i jobbsammenheng? Vi hejlper deg gjerne i gang med vår norsk-italiensk ordbok. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte!

Italiensk-norsk ordbok:

Trenger du heller oversettelse fra italiensk til norsk? Ikke noe problem, prøv vår italiensk-norsk ordbok, da!

Engelsk-italiensk ordbok:

Fant du ikke det du lette etter i vår norsk-italiensk ordbok? Det var synd. Men ikke gi opp, vi har et godt tips til deg: prøv vår engelsk-italiensk ordbok - den er et godt supplement til den norsk-italienske ordboken!Flere norsk-italienske ordbøker:

Står du fast? Ga ikke norsk-italiensk ordbok eller engelsk-italiensk ordbok over noe resultat? Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Vi er den ærlige ordbok-tjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger, og anbefaler derfor å teste disse "konkurrentene":

Glosbe norsk-italiensk ordbok: En fin-fin norsk-italiensk ordbok med deltjert informasjon rundt oppslagsordene. Denne er verdt et forsøk!

Norsk-italiensk språkdiskusjon:

Er du usikker på bruken av et italiensk ord/uttrykk. Finner du ikke noe oversettelse? Eller har du kanskje et spørsmål om italiensk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det italienskespråket? Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Enjoy!